RM Gastro Nářezový stroj GMS-220
Popis produktu
Parametry produktu
Recenze
, zakoupeno v Gastro Olomouc
- opravdu dobré technické zpracování (nesrovnatelně lepší oproti "hobby")
- lze krájet velmi tenké plátky
- doba krájení není omezená
- stroj zčásti "levituje", takže pod něj lze bez potíží umístit velký talíř či tác
- oproti běžným "hobby" produktům je velmi tichý
- jako příslušenství lze zakoupit i teflonový kotouč na sýry
- oproti "hobby" produktům větší řezný kotouč (průměr 220mm)
- pro domácí použití vysoká cena produktu
- není vhodný na krájení největších uzenin (např. mortadella)
Kráječ jsme kupovali pro domácí použití, protože jsme opravdu velká rodina. Potřebovali jsme kráječ, který se nám bude líbit po stránce designu, vejde se nám do kuchyně, bude umět krájet velmi tenké plátky a po zkušenostech s předešlými kráječi nebude limitován dobou krájení. Před tímto kráječem jsme měli krátce zakoupen Graef M90, který ale naše očekávání nenaplnil, (viz naše recenze u tohoto kráječe), a proto jsme ho vrátili. Tím ho nijak nehaníme, své zákazníky si jistě najde (oproti "hobby" je perfektní), ale pokud potřebujete krájet delší dobu a "ujíždíte" na průhledných plátcích uzeniny, Graef M90 nelze doporučit (doba krájení dle výrobce max 9,5min. "švidrání"a řezného kotouče).
Kráječ GMS 220 je nejmenším z profesionální řady kráječů. Vejde se do běžné kuchyně, nemá omezenou dobu krájení, je tichý, lze pod něj umístit tác či talíř, uzeninu lze nakrájet na opravdu tenké průsvitné plátky v řádu desetin milimetru, pohyblivý stůl je vybaven čtyřmi vodícími kladkami/kolečky.
Tento typ kráječe bych vřele doporučil pro velké rodiny/menší kantýny či malé prodejny uzenin. Lze jej pochopitelně doporučit i jednotlivcům, kteří chtějí perfektní produkt a jsou ochotni si za něj zaplatit. Pokud máte doma více místa či preferujete větší průměr řezného kotouče, zvažte zakoupení kráječů GMS 250, 270 či 300.
Parametry produktu
Popis produktu
Nářezový stroj GMS220
- Nářezový stroj šnekový
- tlakový odlitek z hliníkové slitiny,
- průměr nože 220 mm,
- tloušťka řezu 0-15mm,
- max. průměr řezu 160 mm,
- šnekový převod,
- řezný stůl uložen šikmo,
- přídavné brusné zařízení,
- speciální antiadhesní úprava nože,
- motor s ventilátorem a pojistkou proti přehřátí,
- rozměr stolu 200 x 145 mm
GMS 220 Nářezový stroj pro krájení salámů, sýrů a dalších potravin. Šnekový nářezový stroj je určený pro větší zatížení. Nářezové stroje jsou vyrobeny z tlakových hliníkových odlitků s povrchovou úpravou. Šnekové nářezové stroje mají motory s ventilátorem a pojistkou proti přehřátí. Otevřená konstrukce usnadňuje pravidelnou udržbu a čištění. Jemně dělení stupnice regulačního knoflíku a přesná mechanika nastavení tloušťky řezu zaručuje optimální tlouštku plátků.
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Hodnocení produktu
, zakoupeno v Gastro Olomouc
- opravdu dobré technické zpracování (nesrovnatelně lepší oproti "hobby")
- lze krájet velmi tenké plátky
- doba krájení není omezená
- stroj zčásti "levituje", takže pod něj lze bez potíží umístit velký talíř či tác
- oproti běžným "hobby" produktům je velmi tichý
- jako příslušenství lze zakoupit i teflonový kotouč na sýry
- oproti "hobby" produktům větší řezný kotouč (průměr 220mm)
- pro domácí použití vysoká cena produktu
- není vhodný na krájení největších uzenin (např. mortadella)
Kráječ jsme kupovali pro domácí použití, protože jsme opravdu velká rodina. Potřebovali jsme kráječ, který se nám bude líbit po stránce designu, vejde se nám do kuchyně, bude umět krájet velmi tenké plátky a po zkušenostech s předešlými kráječi nebude limitován dobou krájení. Před tímto kráječem jsme měli krátce zakoupen Graef M90, který ale naše očekávání nenaplnil, (viz naše recenze u tohoto kráječe), a proto jsme ho vrátili. Tím ho nijak nehaníme, své zákazníky si jistě najde (oproti "hobby" je perfektní), ale pokud potřebujete krájet delší dobu a "ujíždíte" na průhledných plátcích uzeniny, Graef M90 nelze doporučit (doba krájení dle výrobce max 9,5min. "švidrání"a řezného kotouče).
Kráječ GMS 220 je nejmenším z profesionální řady kráječů. Vejde se do běžné kuchyně, nemá omezenou dobu krájení, je tichý, lze pod něj umístit tác či talíř, uzeninu lze nakrájet na opravdu tenké průsvitné plátky v řádu desetin milimetru, pohyblivý stůl je vybaven čtyřmi vodícími kladkami/kolečky.
Tento typ kráječe bych vřele doporučil pro velké rodiny/menší kantýny či malé prodejny uzenin. Lze jej pochopitelně doporučit i jednotlivcům, kteří chtějí perfektní produkt a jsou ochotni si za něj zaplatit. Pokud máte doma více místa či preferujete větší průměr řezného kotouče, zvažte zakoupení kráječů GMS 250, 270 či 300.